Inloggningen med sms och lösenord på 1177.se tas bort.

För att möta höjda säkerhetskrav på inloggning i digitala tjänster kommer möjligheten att logga in via lösenord och engångskod via sms att tas bort den 3/12. Om du idag loggar in med lösenord och SMS behöver du istället skaffa ett BankID.

Idag kan man välja mellan att logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster med e-legitimation (Mobilt BankID eller BankID) eller lösenord och engångskod via sms för att kontakta mottagningar inom hälso- och sjukvård och folktandvård. För att möta höjda säkerhetskrav på inloggning i digitala tjänster kommer dock möjligheten att logga in via lösenord och engångskod via sms att tas bort den 3 december 2019.

Om du idag loggar in med lösenord och SMS behöver istället skaffa Mobilt BankID, BankID eller annan e-legitimation. Om inte det är möjligt är alternativet att ringa mottagningen istället.

Om du har frågor kring ovanstående är du välkommen att kontakta nationell invånarsupport tfn 0770-72 00 00, öppet alla dagar 6-22, eller digitalt på www.1177.se/Halland/e-tjanster-support.

Relaterade nyheter

Nyheter

Nyheter

Inflyttade i nya lokaler i Skummeslövsstrand

Idag, den 9 mars 2020 öppnar vi äntligen upp vår mottagning i Skummeslövsstrand i nya...
Läs mer...
Nyheter

Betala med betalkort eller Swish

I första hand önskar vi att du betalar för ditt besök med ett betalkort eller...
Läs mer...
Nyheter

Utbildning är bra när utvecklingen i vården går fort.

Nyligen var en av våra kardiologkollegor från Lund inbjuden för att diskutera och informera kring...
Läs mer...
Rulla till toppen
Scroll to Top