TUDORKLINIKEN

–Bli en i Tudorgänget.

Tudorkliniken söker nya medarbetare till vårdcentralen och till våra specialistmottagningar för gyn och hud.

Tudorkliniken AB är en väletablerad vårdcentralmed vårdavtal med Region Halland som grundades 2007, och drivs av specialistläkare. Vi har ca 8 500 listade patienter och över 40 medarbetare. Vårt team består av specialistläkare i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor, KBT- och arbetsterapeut, sjukgymnaster, företagsläkare, medicinska sekreterare och administratörer som tillsammans är viktiga för att vi ska kunna ge en god, säker och trygg vård.

Vi kan stolt skriva att Tudorkliniken är en multikulturell arbetsplats då våra medarbetare behärskar många olika språk bl a svenska, engelska, finska, rumänska, danska, spanska, ungerska, arabiska, ryska, tyska, serbiska/kroatiska/bosniska och polska. Förutom vårdcentralen som är centralt belägen mitt i Halmstad City vid Nissan har vi genom åren etablerat tre filialer, allt för att kunna ge våra patienter god vård nära sitt hem. Filialerna ligger i Gullbrandstorp, Oskarström och Skummeslövsstrand. Dessutom har vi en digital distansmottagning, så kallade videobesök.

Tudorklinikens gynmottagning AB  grundades år 2000 och är en privat gynmottagning med vårdavtal inom gynekologi med Region Halland. Vi hjälper patienter som besväras av inkontinens, menstruationsstörningar, smärttillstånd i underlivet, behandlar cellförändringar, bäckenbottenbesvär, oönskad graviditet upptill vecka 9, sjukdomar i äggstockar och livmoder eller är i behov av fertilitetsutredning. Vi kan även hjälpa till vid behandlingar utomlands gällande infertilitet. Det som faller utanför vårdavtalet sker i privat regi.

Tudorklinikens Hudmottagning (Specialistvård i Halmstad AB) grundades 2018 och är ansluten till Region Halland och ingår i vårdvalet. Hudmottagningen erbjuder också vård för patienter som har en privatsjukförsäkring eller betalar sin vård själv.

Publiceringsdatum 2022-03-09

Tudorkliniken, Tudorklinikens gynmottagning och Tudorklinikens hudmottagning söker timanställda och sommarpersonal.
Vi söker dig som är undersköterska, sjuksköterska, medicinsk sekreterare. 

Toppen om du skulle kunna påbörja din timanställning redan nu. Mejla [email protected] Märk ditt mejl med yrkestitel och timanställning / sommarjobb.

Publiceringsdatum 2021-11-25

SPECIALISTMOTTAGNINGARNA. Bli en viktig del i Tudorklinikens team på specialistmottagningarna. Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.

Tillsammans med våra medicinska sekreterare på gyn- och hudmottagningen kommer du att vara en del av mottagningarnas nav och ett av våra ansikten utåt. Under kontorstid arbetar du administrativt i en omväxlande, händelserik och stimulerande miljö. I dina arbetsuppgifter ingår bl a receptionsarbete, kassahantering, telefonservice, tidbokning, remisshantering, registreringar och journalskrivning samt redovisning av kvalitetsregister och statistik.

Du har tidigare arbetat på en hud- eller gynmottagning och trivs med att ha datorn som arbetsredskap. Du är noggrann, talar och skriver korrekt svenska samt vill verka i en miljö där du arbetar vårdcentrerat med bemötandefrågor (kunskap i VAS och Citrix är mediterande).

Du är professionell och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Dina arbetsuppgifter ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt samt en hög servicegrad. Du har lätt för att kommunicera, samarbeta och kan ta egna initiativ. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid. Tudorklinikens specialistmottagningar har öppet måndag – fredag, kl 08.00 – 17.00.

Anställning. Vi erbjuder tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Krav. Utbildad medicinsk sekreterare.

Meriterande. Erfarenhet av arbete vid en hud- eller gynmottagning och kunskap i journalsystemet VAS.

Intresserad. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!

Ange följande referens när du ansöker: Medicinsk sekreterare, specialisten.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Jennie Wijk, VD Tudorkliniken, på telefon 0725-37 39 72.

VÅRDCENTRALEN. Tudorkliniken söker dig som är utbildad astma/KOL sköterska eller diabetessköterska

Förutom att du driver din egen mottagning för diabetes eller astma/KOL ingår också sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska på vårdcentral såsom mottagningsarbete, provtagning, telefonrådgivning , vaccinationer och tidsbokning.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för astma/KOL sköterska eller diabetessköterska  i primärvården.

Krav: SSK med specialistutbildning eller distriktssköterska

Meriterande: Erfarenhet inom Primärvård och diabetessköterska samt
kunskap i journalsystem VAS.

Anställning: 100%. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid: 08.00-17.00.

Om du känner igen dig hoppas vi att du söker tjänsten och blir en i Tudorgänget. 

Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor eller funderingar kontakta Verksamhetschef Irena Ceke på [email protected] eller ring 0702-23 46 33 . 

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Ange följande referens när du ansöker: Astma /KOL sköterska alt diabetessköterska.

Tudorkliniken är ett vårdbolag inom primärvård och specialistvård med vårdcentral/ allmänläkarmottagning och specialistläkarmottagningar för gynekologi och hud. Idag finns vi i Halmstad, Oskarström, Gullbrandstorp, Skummeslöv och Falkenberg.

Publiceringsdatum 2021-11-10

HUDMOTTAGNINGEN. Tudorklinikens hudmottagning söker hudsjuksköterska med erfarenhet av arbete på hudmottagning och kunskap i VAS.

Tudorklinikens Hudmottagning är ansluten till Region Halland och ingår i vårdvalet. Vi erbjuder också vård för patienter som har en privatsjukförsäkring eller betalar sin vård själv.

Tudorklinikens hudmottagning kommer under hösten och våren att utöka sitt team med flera specialistläkare och söker nu en legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom hud- och eller mottagningsarbete och som vill vara med och utveckla Tudorklinikens hudmottagning.
Som medarbetare hos oss kommer du att vara delaktig i den ordinarie verksamheten på mottagningen, på läkarmottagningarna och på operation. Du kommer även att ha en egen sjuksköterskemottagning som innebär behandlingar, provtagning, telefonrådgivning och administration.
Du är full av energi, noggrann, självgående och trygg i att ta egna beslut. Du har precis som vi ett stort engagemang och ansvarskänsla för både patienter och medarbetare. Dina framtida kollegor hoppas dessutom att du är nyfiken på att lära dig nya saker, flexibel och att du har en god kommunikativ förmåga samt är enkel att samarbeta med och kommer att bidra till ett trivsamt arbetsklimat.

Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter som telefonrådgivning, mottagningsarbete, polikliniska operationer mm.
Meriterande: Sjuksköterska med erfarenhet av arbete på en hudmottagning.
Krav: Kunskap i journalsystem VAS.
Anställning: 100%
Arbetstid: Dagtid, inga helger.

Vi ser gärna att du börjar arbeta hos oss så snart som möjlig. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan skickas till [email protected]

Ange följande referens när du ansöker: Sjuksköterska på hudmottagningen.
Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Jennie Wijk, VD Tudorkliniken, på telefon 0725-37 39 72.

 

Publiceringsdatum 2021-11-10

HUDMOTTAGNINGEN. Tudorklinikens hudmottagning söker undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete och VAS.

Tudorklinikens Hudmottagning är ansluten till Region Halland och ingår i vårdvalet. Vi erbjuder också vård för patienter som har en privatsjukförsäkring eller betalar sin vård själv.

Tudorklinikens hudmottagning kommer att utöka sitt team med flera specialistläkare och vi söker nu en undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete som vill vara med och utveckla hudmottagningen. Som undersköterska hos oss kommer du aktivt delta i mottagningsbesöket samt assistera vid läkarundersökningar och operationer. I dina arbetsuppgifter ingår även tidsbokning, att bevaka 1177, provtagning och instrument- och materialvård etc.

Om du trivs med att ha många olika arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och initiativtagande kommer du att trivas som fisken i vattnet hos oss. Det är viktigt att du tycker om att arbeta självständigt, samtidigt som du är bra på att samarbeta och att du tycker om, och stimuleras av förändringsarbete. Dina framtida kollegor hoppas dessutom att du är nyfiken och flexibel, att du har en god kommunikativ förmåga samt är enkel att samarbeta med och bidrar till ett trivsamt arbetsklimat.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Arbetsuppgifter: Se ovan.
Krav: Undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete (gärna på en hudmottagning).
Krav: Kunskap i journalsystem VAS.
Anställning: 100%
Arbetstid: Dagtid, inga helger.

Vi ser gärna att du börjar arbeta hos oss så snart som möjlig. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan skickas till [email protected]

Ange följande referens när du ansöker: Undersköterska på hudmottagningen.
Vi ser fram emot att  läsa din jobbansökan!

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Jennie Wijk, VD Tudorkliniken, på telefon 0725-37 39 72.

Publiceringsdatum 2021-11-10

GYNEKOLOGMOTTAGNINGEN. Tudorkliniken söker gynekologer.

Som gynekolog på Tudorkliniken kommer du att ha ett intressant och varierande arbete med bl a konsultationer, utredningar och polikliniska operationer i lokalbedövning. I dina arbetsuppgifter ingår också infertilitetsutredningar, att ta emot par för konsultation/ rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team med övriga medarbetare och stödfunktioner, och får ta del av den kunskapsbank och det engagemang som finns här.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en av dina styrkor är att du kan engagera och inspirera dina medarbetare. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Arbetstid
Tudorklinikens gynmottagning har öppet måndag – fredag 08.00-17.00

Anställningsform
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, gärna heltid.

Kontaktpersoner och ansökan
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Jennie Wijk, 0725-37 39 72. Skicka gärna din ansökan till [email protected].

Ange följande referens när du ansöker: gynekolog1-

VÅRDCENTRALEN. Tudorkliniken söker dig som är distriktsköterska

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska och som vill arbeta hos oss på Tudorklinikens vårdcentral. Det är ett självständigt arbete och vi behöver dig som är bra på att samarbeta, göra bedömningar och fatta egna beslut. På Tudorkliniken kommer du att arbeta i team, främst med våra läkare, sjukgymnaster och arbetsterapeut. Du kommer att ha telefonrådgivning och en mottagning där patienter kan söka för olika besvär som bl a resulterar i såromläggningar, vaccinationer, bedöma hudbesvär, allergier och kontroll av blodtryck (alternativt; specialistmottagning för exempelvis för patienter med astma eller diabetes). Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tudorklinikens allmänläkarmottagning och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvården.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterska i primärvården.

Krav: SSK med specialistutbildning till distriktssköterska

Meriterande: Erfarenhet inom Primärvård och diabetessköterska
Kunskap i journalsystem VAS.

Anställning: 100%. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid: 08.00-17.00.

Om du känner igen dig hoppas vi att du söker tjänsten och blir en i Tudorgänget. 

Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor eller funderingar kontakta Verksamhetschef Irena Ceke på [email protected] eller ring 0702-23 46 33 . 

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Ange följande referens när du ansöker: distriktsköterska.

Tudorkliniken är ett vårdbolag inom primärvård och specialistvård med vårdcentral/ allmänläkarmottagning och specialistläkarmottagningar för gynekologi och hud. Idag finns vi i Halmstad, Oskarström, Gullbrandstorp, Skummeslöv och Falkenberg.

Scroll to Top