Tudorklinikens vårdcentral söker BVC-sköterska.

Du kommer att ingå i vårt vårdteam även om du i rollen som BVC-sköterska ofta arbetar självständigt med dina inskrivna barn. Tempot är högt men du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete och schema.

Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska med stor vilja att arbeta inom BVC. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja att lära dig. Erfarenhet från sjuksköterskearbete med barn är dock ett krav. Du är engagerad, flexibel och ansvarstagande och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team. Kunskap i systemet VAS är meriterande.

Arbetstid
Tudorkliniken har öppet måndag – fredag 08-17.

Anställning
Vi erbjuder ett vikariat på 50 % eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner och ansökan

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Irena Ceke [email protected]

Tudorkliniken är ett familjeägt hälso- och sjukvårdsföretag med ca 60 medarbetare som erbjuder primärvård, företagshälsovård och specialistvård

Tudorkliniken söker gynekologer.

Som gynekolog på Tudorkliniken kommer du att ha ett intressant och varierande arbete med bl a konsultationer, utredningar och polikliniska operationer i lokalbedövning. I dina arbetsuppgifter ingår också infertilitetsutredningar, att ta emot par för konsultation/ rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team med övriga medarbetare och stödfunktioner, och får ta del av den kunskapsbank och det engagemang som finns här.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en av dina styrkor är att du kan engagera och inspirera dina medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Arbetstid
Tudorklinikens gynmottagning har öppet måndag – fredag 08-17.

Anställningsform
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, gärna heltid.

Kontaktpersoner och ansökan
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Jennie Wijk, 0725-37 39 72. Skicka gärna din ansökan till [email protected].

Tudorkliniken är ett familjeägt hälso- och sjukvårdsföretag med ca 60 medarbetare som erbjuder primärvård, företagshälsovård och specialistvård

Vi söker ST-läkare inom allmänmedicin

Vi söker dig som är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation som tillsammans med oss vill arbeta för god vård och hög kvalitet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Är du intresserad? Kontakta verksamhetschef Irena Ceke på mejl [email protected] eller mobil, 070-223 46 33.

Tudorkliniken är ett familjeägt hälso- och sjukvårdsföretag med ca 50 medarbetare som erbjuder primärvård, företagshälsovård och specialistvård.

Bli en viktig del i Tudorklinikens team.
-vi söker dig som är medicinsk sekreterare.

Tillsammans med våra erfarna administratörer och medicinska sekreterare kommer du att vara klinikens nav och ansikte utåt. Under kontorstid arbetar du administrativt i en omväxlande, händelserik och stimulerande miljö. I dina arbetsuppgifter ingår bl a receptionsarbete, kassahantering, telefonservice, bokningar, remisshantering, registreringar och journalskrivning.

Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Office-paketet (kunskap i VAS och Citrix är meriterande).

Dina arbetsuppgifter ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Du har lätt för att kommunicera, samarbeta och kan ta egna initiativ och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse. Intresserad? Kontakta verksamhetschef Irena Ceke [email protected] mobil, 070-223 46 33

Tudorkliniken är ett familjeägt hälso- och sjukvårdsföretag med ca 50 medarbetare som erbjuder primärvård, företagshälsovård och specialistvård.

Är du legitimerad arbetsterapeut? –Då undrar vi om du vill arbeta som sommarvikarie hos oss.

Under sommaren kommer du i så fall att få arbeta med anpassning för att underlätta för våra patienter; göra bedömningar, behandlingar och hjälpa till med utprovning av tekniska hjälpmedel och rådgivning.

Du är legitimerad arbetsterapeut och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på en vårdcentral. Du är flexibel och gillar att arbeta självständigt med många olika arbetsuppgifter men trivs även fint i arbetsteamet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intresserad? Kontakta verksamhetschef Irena Ceke [email protected] mobil 070-223 46 33.

Tudorkliniken är ett familjeägt hälso- och sjukvårdsföretag med ca 50 medarbetare som erbjuder primärvård, företagshälsovård och specialistvård.