TUDORKLINIKEN

–Bli en i Tudorgänget.

Tudorkliniken söker nya medarbetare, både till vårdcentralen och vår gynmottagning.

Tudorkliniken är en väletablerad vårdcentral, grundades 2007, och drivs av specialistläkare. Vi har idag ca 8 700 listade patienter och över 40 medarbetare och ingår i Vårdval Halland.

Vårt team består av specialistläkare i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor, KBT- och arbetsterapeut, sjukgymnaster, företagsläkare, medicinska sekreterare och administratörer som tillsammans är viktiga för att vi ska kunna ge en god, säker och trygg vård.

Vi kan stolt skriva att Tudorkliniken är en multikulturell arbetsplats då våra medarbetare behärskar många olika språk bl a svenska, engelska, finska, rumänska, danska, spanska, ungerska, arabiska, ryska, tyska, serbiska/kroatiska/bosniska och polska.

Förutom vårdcentralen som är centralt belägen mitt i Halmstad City vid Nissan har vi genom åren etablerat tre filialer, allt för att kunna ge våra patienter god vård nära sitt hem. Filialerna ligger i Gullbrandstorp, Oskarström och Skummeslövsstrand. Dessutom har vi en digital distansmottagning, så kallade videobesök.

Publiceringsdatum 2021-03-12

GYNEKOLOGMOTTAGNINGEN. Tudorkliniken söker gynekologer.

Som gynekolog på Tudorkliniken kommer du att ha ett intressant och varierande arbete med bl a konsultationer, utredningar och polikliniska operationer i lokalbedövning. I dina arbetsuppgifter ingår också infertilitetsutredningar, att ta emot par för konsultation/ rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team med övriga medarbetare och stödfunktioner, och får ta del av den kunskapsbank och det engagemang som finns här.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en av dina styrkor är att du kan engagera och inspirera dina medarbetare. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Arbetstid
Tudorklinikens gynmottagning har öppet måndag – fredag 08.00-17.00

Anställningsform
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, gärna heltid.

Kontaktpersoner och ansökan
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Jennie Wijk, 0725-37 39 72. Skicka gärna din ansökan till [email protected].

Ange följande referens när du ansöker: gynekolog

VÅRDCENTRALEN. Tudorkliniken söker dig som är distriktsköterska

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska och som vill arbeta hos oss på Tudorklinikens vårdcentral. Det är ett självständigt arbete och vi behöver dig som är bra på att samarbeta, göra bedömningar och fatta egna beslut. På Tudorkliniken kommer du att arbeta i team, främst med våra läkare, sjukgymnaster och arbetsterapeut. Du kommer att ha telefonrådgivning och en mottagning där patienter kan söka för olika besvär som bl a resulterar i såromläggningar, vaccinationer, bedöma hudbesvär, allergier och kontroll av blodtryck (alternativt; specialistmottagning för exempelvis för patienter med astma eller diabetes). Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tudorklinikens allmänläkarmottagning och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvården.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterska i primärvården.

Krav: SSK med specialistutbildning till distriktssköterska

Meriterande: Erfarenhet inom Primärvård och diabetessköterska
Kunskap i journalsystem VAS.

Anställning: 100%. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid: 08.00-17.00.

Om du känner igen dig hoppas vi att du söker tjänsten och blir en i Tudorgänget. 

Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor eller funderingar kontakta Verksamhetschef Irena Ceke på [email protected] eller ring 0702-23 46 33 . 

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Ange följande referens när du ansöker: distriktsköterska.

Tudorkliniken är ett vårdbolag inom primärvård och specialistvård med vårdcentral/ allmänläkarmottagning och specialistläkarmottagningar för gynekologi och hud. Idag finns vi i Halmstad, Oskarström, Gullbrandstorp, Skummeslöv och Falkenberg.

VÅRDCENTRALEN. Tudorkliniken söker dig som är utbildad astma/KOL sköterska eller diabetessköterska

Förutom att du driver din egen mottagning för diabetes eller astma/KOL ingår också sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska på vårdcentral såsom mottagningsarbete, provtagning, telefonrådgivning , vaccinationer och tidsbokning.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för astma/KOL sköterska eller diabetessköterska  i primärvården.

Krav: SSK med specialistutbildning eller distriktssköterska

Meriterande: Erfarenhet inom Primärvård och diabetessköterska samt
kunskap i journalsystem VAS.

Anställning: 100%. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid: 08.00-17.00.

Om du känner igen dig hoppas vi att du söker tjänsten och blir en i Tudorgänget. 

Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor eller funderingar kontakta Verksamhetschef Irena Ceke på [email protected] eller ring 0702-23 46 33 . 

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Ange följande referens när du ansöker: Astma /KOL sköterska alt diabetessköterska.

Tudorkliniken är ett vårdbolag inom primärvård och specialistvård med vårdcentral/ allmänläkarmottagning och specialistläkarmottagningar för gynekologi och hud. Idag finns vi i Halmstad, Oskarström, Gullbrandstorp, Skummeslöv och Falkenberg.

VÅRDCENTRALEN. Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin eller legitimerad läkare med stor erfarenhet av primärvård. 

På Tudorkliniken kommer du att få ett omväxlande arbete och du blir en del av ett team som arbetar nära tillsammans. I första hand kommer dina arbetsuppgifter att bestå av eget mottagningsarbete där akuta tider varvas med planerad mottagning och återbesök.

Du kommer att trivas hos oss om du gillar varierade arbetsuppgifter och vill vara med och fortsatt utveckla Tudorklinikens allmänläkarmottagning. För att lyckas ser vi att du har en hög arbetskapacitet och arbetsmoral. Du bör vara självgående och trygg i att ta egna beslut. Du har precis som vi ett stort engagemang och en stor ansvarskänsla för dina patienter och så klart hög medicinsk kompetens. Dina framtida kollegor önskar dessutom att du är flexibel, enkel att samarbeta med och att du har en god kommunikativ förmåga.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för Specialistläkare inom primärvården.

Krav: Specialistläkare i allmänmedicin alt legitimerad läkare med erfarenhet av primärvård.

Meriterande: Erfarenhet av primärvård och kunskap i journalsystem VAS.

Anställning: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du några frågor eller funderingar kontakta Verksamhetschef Irena Ceke på [email protected] eller ring 0702-23 46 33. 

Vi ser fram emot din ansökan!
Ange följande referens när du ansöker: specialistläkare alt allmänläkare.

Tudorkliniken är ett vårdbolag inom primärvård och specialistvård med vårdcentral/ allmänläkarmottagning och specialistläkarmottagningar för gynekologi och hud. Idag finns vi i Halmstad, Oskarström, Gullbrandstorp, Skummeslöv och Falkenberg

Scroll to Top