TUDORKLINIKEN

–Bli en i Tudorgänget.

Tudorkliniken söker ny psykolog till vårdcentralen.

Tudorkliniken AB är en väletablerad vårdcentralmed vårdavtal med Region Halland som grundades 2007, och drivs av specialistläkare. Vi har ca 8 000 listade patienter och ca 40 medarbetare. Vårt team består av specialistläkare i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor, KBT- och arbetsterapeut, sjukgymnaster, företagsläkare, medicinska sekreterare och administratörer som tillsammans är viktiga för att vi ska kunna ge en god, säker och trygg vård.

Vi kan stolt skriva att Tudorkliniken är en multikulturell arbetsplats då våra medarbetare behärskar många olika språk bl a svenska, engelska, rumänska, danska, spanska, ungerska, arabiska, tyska, serbiska/kroatiska/bosniska och polska. Förutom vårdcentralen som är centralt belägen mitt i Halmstad City vid Nissan har vi genom åren etablerat tre filialer, allt för att kunna ge våra patienter god vård nära sitt hem. Filialerna ligger i Gullbrandstorp, Oskarström och Skummeslövsstrand. Dessutom har vi en digital distansmottagning.

Tudorklinikens gynmottagning AB  grundades år 2000 och är en privat gynmottagning med vårdavtal inom gynekologi med Region Halland. Vi hjälper patienter som besväras av inkontinens, menstruationsstörningar, smärttillstånd i underlivet, behandlar cellförändringar, bäckenbottenbesvär, oönskad graviditet upptill vecka 9, sjukdomar i äggstockar och livmoder eller är i behov av fertilitetsutredning. Vi kan även hjälpa till vid behandlingar utomlands gällande infertilitet. Det som faller utanför vårdavtalet sker i privat regi.

Tudorklinikens Hudmottagning (Specialistvård i Halmstad AB) grundades 2018 och är ansluten till Region Halland och ingår i vårdvalet. Hudmottagningen erbjuder också vård för patienter som har en privatsjukförsäkring eller betalar sin vård själv.

Publiceringsdatum 2023-09-01

Vi söker psykolog till Tudorklinikens vårdcentral.

Tudorklinikens vårdcentral söker dig som är legitimerad psykolog och som har arbetat med bedömning och behandlingsarbete, gärna inom primärvården.

Du är trygg som person i din profession och är bekväm med att arbeta både självständigt och i team. Du har en god kommunikationsförmåga, lätt för att anpassa dig till förändringar och tycker om verksamhetsutveckling.

Som psykolog hos oss blir dina arbetsuppgifter bl a psykologisk bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete av barn, ungdomar, vuxna och äldre. Tjänsten innebär samarbete med vår KBT, BVC-psykolog och övrig personal.

Öppettid. Tudorklinikens vårdcentral har öppet måndag – fredag, kl 08.00 – 17.00.

Omfattning. Vi söker i första hand dig som vill arbeta 25 % men tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

Anställning. Tillsvidaretjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Krav. Legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut.

Meriterande. Erfarenhet av arbete vid en vårdcentral och kunskap i journalsystemet VAS.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Urval sker fortlöpande under ansökningstiden. Skicka din ansökan till [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare och verksamhetschef Irena Ceke, [email protected]

Publiceringsdatum 2023-09-01

Vi söker en ny ST-läkare till Tudorklinikens vårdcentral.

Som ST-läkare i allmänmedicin erbjuder vi dig ett varierande arbete med personlig handledning och goda möjligheter att konsultera och utbyta erfarenheter kring arbetssätt och medicinska metoder med våra specialistläkare på mottagningen. Du kommer att arbeta med utredningar, kontroller av kroniska sjukdomar och mycket annat både självständigt och i team med övriga medarbetare och stödfunktioner, samt få ta del av den kunskapsbank och det engagemang som finns här.

Tillsammans med din handledare och en studierektor lägger vi upp en individuell studieplan i linje med kraven i Socialstyrelsens målbeskrivning för ST-tjänstgöring. Vi ser så klart att du har ett stort intresse för allmänmedicin, att du har svensk läkarlegitimation och vi uppmuntrar egen kontinuerlig fortbildning.

Du är noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande och sätter patienten först och har ett helhetsperspektiv i varje möte med patienten.

Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en av dina styrkor är att du kan engagera och inspirera dina medarbetare. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. Det är viktigt att du kan kommunicera med våra patienter, anhöriga och kollegor och dina språkkunskaper motsvarar en dokumenterad C1 nivå i det svenska språket.

Meriterande. Erfarenhet av arbete vid en vårdcentral och kunskap i journalsystemet VAS.

Start. Enligt överenskommelse.

Omfattning. Heltid.

Anställning. Specialisttjänstgöringen genomförs inom ramen för en tillsvidareanställning som ST-läkare.

Arbetstid. Tudorklinikens vårdcentral har öppet måndag – fredag 08.00–17.00.

Arbetsplats. Tudorklinikens vårdcentral med tillhörande filialer.

Intresserad. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare och verksamhetschef Irena Ceke, [email protected].

Publiceringsdatum 2023-05-23

Distriktssköterska sökes till Tudorklinikens vårdcentral.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska och som vill arbeta hos oss på Tudorklinikens vårdcentral. Det är ett självständigt arbete och vi behöver dig som är bra på att samarbeta, göra bedömningar och fatta egna beslut. På Tudorkliniken kommer du att arbeta i team, främst med våra läkare, sjukgymnaster och arbetsterapeut. 

Du kommer att ha telefonrådgivning och en mottagning där patienter kan söka för olika besvär som bl a resulterar i såromläggningar, vaccinationer, bedöma hudbesvär, allergier och kontroll av blodtryck. Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tudorklinikens vårdcentral och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvården.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterska i primärvården.
Krav: SSK med specialistutbildning till distriktssköterska
Meriterande: Erfarenhet inom primärvård, kunskap i journalsystem VAS.
Anställning: 100%. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst eller enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstid: 08.00-17.00.

Om du känner igen dig hoppas vi att du söker tjänsten och blir en i Tudorgänget.
Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Har du några frågor eller funderingar kontakta verksamhetschef Irena Ceke på:
[email protected] eller ring 0702-23 46 33.
Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Ange följande referens när du ansöker: distriktsköterska.

Publiceringsdatum 2023-05-11

Sjuksköterska sökes till Tudorklinikens vårdcentral.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta som semestervikarie hos oss i sommar 2023, med goda möjligheter till förlängning.

Du kommer ingå i ett team med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning, lättakut och provtagningsmottagning. På vårdcentralen arbetar även fysioterapeuter, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Tre äldreboende i området är knutna till vårdcentralen.
Som sjuksköterska kommer du att arbeta på vårdcentralen i Halmstad och på våra filialer i Gullbrandstorp, Oskarström och Skummeslövsstrand med uppgifter som telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Det är ett självständigt arbete och vi behöver dig som är bra på att göra bedömningar, är självgående och trygg i att ta egna beslut.
Du har precis som vi ett stort engagemang och ansvarskänsla för både patienter och medarbetare. Dina framtida kollegor hoppas dessutom att du är nyfiken på att lära dig nya saker, flexibel och att du har en god kommunikativ förmåga samt är enkel att samarbeta med och kommer att bidra till ett trivsamt arbetsklimat. Stor vikt kommer läggs vid personlig lämplighet.

Meriterande: Erfarenhet inom primärvård samt kunskap i journalsystem VAS.
Goda kunskaper i det svenska språket – i såväl tal som skrift.
Goda datorkunskaper.
Anställning: 100%, med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast. 
Arbetstid: 08.00-17.00.

Din ansökan skickar du till [email protected].
Ange referens: sjuksköterska. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du några frågor kring tjänsten kontaktar du vår Verksamhetschef Irena Ceke på [email protected] eller ring 0702-23 46 33.
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Varmt välkommen med din ansökan!

Rulla till toppen
Scroll to Top