TUDORKLINIKEN

–Bli en i Tudorgänget.

Tudorkliniken söker nya medarbetare till våra specialistmottagningar för gyn och hud.

Tudorkliniken AB är en väletablerad vårdcentralmed vårdavtal med Region Halland som grundades 2007, och drivs av specialistläkare. Vi har ca 8 000 listade patienter och ca 40 medarbetare. Vårt team består av specialistläkare i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor, KBT- och arbetsterapeut, sjukgymnaster, företagsläkare, medicinska sekreterare och administratörer som tillsammans är viktiga för att vi ska kunna ge en god, säker och trygg vård.

Vi kan stolt skriva att Tudorkliniken är en multikulturell arbetsplats då våra medarbetare behärskar många olika språk bl a svenska, engelska, finska, rumänska, danska, spanska, ungerska, arabiska, ryska, tyska, serbiska/kroatiska/bosniska och polska. Förutom vårdcentralen som är centralt belägen mitt i Halmstad City vid Nissan har vi genom åren etablerat tre filialer, allt för att kunna ge våra patienter god vård nära sitt hem. Filialerna ligger i Gullbrandstorp, Oskarström och Skummeslövsstrand. Dessutom har vi en digital distansmottagning.

Tudorklinikens gynmottagning AB  grundades år 2000 och är en privat gynmottagning med vårdavtal inom gynekologi med Region Halland. Vi hjälper patienter som besväras av inkontinens, menstruationsstörningar, smärttillstånd i underlivet, behandlar cellförändringar, bäckenbottenbesvär, oönskad graviditet upptill vecka 9, sjukdomar i äggstockar och livmoder eller är i behov av fertilitetsutredning. Vi kan även hjälpa till vid behandlingar utomlands gällande infertilitet. Det som faller utanför vårdavtalet sker i privat regi.

Tudorklinikens Hudmottagning (Specialistvård i Halmstad AB) grundades 2018 och är ansluten till Region Halland och ingår i vårdvalet. Hudmottagningen erbjuder också vård för patienter som har en privatsjukförsäkring eller betalar sin vård själv.

Publiceringsdatum 2023-01-10

TUDORKLINIKENS GYNMOTTAGNING. Bli en viktig del i Tudorklinikens team på gynmottagningen. Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

I din roll som undersköterska samarbetar du med gynekologer, undersköterskor och medicinska sekreterare. Du kommer aktivt delta i mottagningsbesöket och assistera vid undersökningar och operationer. I dina arbetsuppgifter ingår även bl a tidsbokning, att bevaka 1177, provtagning och instrument- och materialvård.
Om du trivs med att ha många olika arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och initiativtagande kommer du att trivas som fisken i vattnet hos oss. Det är viktigt att du tycker om att arbeta självständigt, samtidigt som du är bra på att samarbeta och att du tycker om och stimuleras av förändringsarbete.
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetstid. Tudorklinikens gynmottagning har öppet måndag – fredag 08.00–17.00.

Anställning. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde snarast. 

Meriterande. Erfarenhet av arbete vid en gynmottagning och kunskap i journalsystemet VAS.

Intresserad. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!

Ange följande referens när du ansöker: Undersköterska, gyn. Vi ser fram emot att få läsa din jobbansökan! Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Publiceringsdatum 2023-01-10

TUDORKLINIKENS GYNMOTTAGNING. Bli en viktig del i Tudorklinikens team på gynmottagningen. Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.

Du kommer att vara en del av mottagningens nav och ett av våra ansikten utåt. Under kontorstid arbetar du administrativt i en omväxlande, händelserik och stimulerande miljö. I dina arbetsuppgifter ingår bl a receptionsarbete, kassahantering, telefonservice, tidbokning, remisshantering, registreringar och journalskrivning samt redovisning av kvalitetsregister och statistik.

Du har tidigare arbetat på en gynmottagning och trivs med att ha datorn som arbetsredskap. Du är noggrann, talar och skriver korrekt svenska samt vill verka i en miljö där du arbetar vårdcentrerat med bemötandefrågor (kunskap i VAS och Citrix är mediterande).

Du är professionell och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Dina arbetsuppgifter ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt samt en hög servicegrad. Du har lätt för att kommunicera, samarbeta och kan ta egna initiativ. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid. Tudorklinikens gynmottagning har öppet måndag – fredag, kl 08.00 – 17.00.

Anställning. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Krav. Utbildad medicinsk sekreterare.

Meriterande. Erfarenhet av arbete vid en gynmottagning och kunskap i journalsystemet VAS.

Intresserad. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

Ange följande referens när du ansöker: Medicinsk sekreterare, gynmottagningen.

Publiceringsdatum 2023-01-27

TUDORKLINIKENS HUDMOTTAGNING. Bli en viktig del i Tudorklinikens team på hudmottagningen. Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.

Tudorklinikens Hudmottagning är ansluten till Region Halland och ingår i vårdvalet. Vi erbjuder också vård för patienter som har en privatsjukförsäkring eller betalar sin vård själv.

Du kommer att vara en del av hudmottagningens nav och ett av våra ansikten utåt. Under kontorstid arbetar du administrativt i en omväxlande, händelserik och stimulerande miljö. I dina arbetsuppgifter ingår bl a receptionsarbete, kassahantering, telefonservice, tidbokning, remisshantering, registreringar och journalskrivning samt redovisning av kvalitetsregister och statistik.

Du har tidigare arbetat på en hudmottagning eller annan specialistmottagning och trivs med att ha datorn som arbetsredskap. Du är noggrann, talar och skriver korrekt svenska samt vill verka i en miljö där du arbetar vårdcentrerat med bemötandefrågor (kunskap i VAS och Citrix är mediterande).

Du är professionell och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Dina arbetsuppgifter ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt samt en hög servicegrad. Du har lätt för att kommunicera, samarbeta och kan ta egna initiativ. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid. Tudorklinikens hudmottagning har öppet måndag – fredag, kl 08.00 – 17.00.
Anställning. Vi söker dig som vill arbeta heltid och erbjuder en tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.
Krav. Utbildad medicinsk sekreterare.
Meriterande. Erfarenhet av arbete vid en hudmottagning eller annan specialistmottagning och kunskap i journalsystemet VAS.
Intresserad. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!

Ange följande referens när du ansöker: Medicinsk sekreterare, hudmottagningen.

Publiceringsdatum 2023-01-10

Tudorklinikens vårdcentral, Tudorklinikens gynmottagning och Tudorklinikens hudmottagning söker timanställda.
Vi söker dig som är undersköterska, sjuksköterska, medicinsk sekreterare. 

Toppen om du skulle kunna påbörja din timanställning redan nu. Mejla [email protected]. Märk ditt mejl med yrkestitel och timanställning.

Publiceringsdatum 2021-11-10

GYNEKOLOGMOTTAGNINGEN. Tudorkliniken söker gynekologer.

Som gynekolog på Tudorkliniken kommer du att ha ett intressant och varierande arbete med bl a konsultationer, utredningar och polikliniska operationer i lokalbedövning. I dina arbetsuppgifter ingår också infertilitetsutredningar, att ta emot par för konsultation/ rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team med övriga medarbetare och stödfunktioner, och får ta del av den kunskapsbank och det engagemang som finns här.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en av dina styrkor är att du kan engagera och inspirera dina medarbetare. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Arbetstid
Tudorklinikens gynmottagning har öppet måndag – fredag 08.00-17.00

Anställningsform
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, gärna heltid.

Kontaktpersoner och ansökan
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Jennie Wijk, 0725-37 39 72. Skicka gärna din ansökan till [email protected].

Ange följande referens när du ansöker: gynekolog1-

TUDORKLINIKENS VÅRDCENTRAL. Tudorkliniken söker dig som är utbildad astma/KOL sköterska eller diabetessköterska

Förutom att du driver din egen mottagning för diabetes eller astma/KOL ingår också sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska på vårdcentral såsom mottagningsarbete, provtagning, telefonrådgivning , vaccinationer och tidsbokning.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för astma/KOL sköterska eller diabetessköterska  i primärvården.

Krav: SSK med specialistutbildning eller distriktssköterska

Meriterande: Erfarenhet inom Primärvård och diabetessköterska samt
kunskap i journalsystem VAS.

Anställning: 100%. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid: 08.00-17.00.

Om du känner igen dig hoppas vi att du söker tjänsten och blir en i Tudorgänget. 

Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor eller funderingar kontakta Verksamhetschef Irena Ceke på [email protected] eller ring 0702-23 46 33 . 

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Ange följande referens när du ansöker: Astma /KOL sköterska alt diabetessköterska.

Tudorkliniken är ett vårdbolag inom primärvård och specialistvård med vårdcentral/ allmänläkarmottagning och specialistläkarmottagningar för gynekologi och hud. Idag finns vi i Halmstad, Oskarström, Gullbrandstorp, Skummeslöv och Falkenberg.

VÅRDCENTRALEN. Tudorkliniken söker dig som är distriktsköterska

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska och som vill arbeta hos oss på Tudorklinikens vårdcentral. Det är ett självständigt arbete och vi behöver dig som är bra på att samarbeta, göra bedömningar och fatta egna beslut. På Tudorkliniken kommer du att arbeta i team, främst med våra läkare, sjukgymnaster och arbetsterapeut. Du kommer att ha telefonrådgivning och en mottagning där patienter kan söka för olika besvär som bl a resulterar i såromläggningar, vaccinationer, bedöma hudbesvär, allergier och kontroll av blodtryck (alternativt; specialistmottagning för exempelvis för patienter med astma eller diabetes). Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tudorklinikens allmänläkarmottagning och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvården.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterska i primärvården.

Krav: SSK med specialistutbildning till distriktssköterska

Meriterande: Erfarenhet inom Primärvård och diabetessköterska
Kunskap i journalsystem VAS.

Anställning: 100%. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst (inleder med provanställning 6 månader) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid: 08.00-17.00.

Om du känner igen dig hoppas vi att du söker tjänsten och blir en i Tudorgänget. 

Vi ser gärna att du börjar så snart som möjlig men är flexibla avseende tillträdesdag och tjänstgöringsgrad. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor eller funderingar kontakta Verksamhetschef Irena Ceke på [email protected] eller ring 0702-23 46 33 . 

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Ange följande referens när du ansöker: distriktsköterska.

Tudorkliniken är ett vårdbolag inom primärvård och specialistvård med vårdcentral/ allmänläkarmottagning och specialistläkarmottagningar för gynekologi och hud. Idag finns vi i Halmstad, Oskarström, Gullbrandstorp, Skummeslöv och Falkenberg.

Rulla till toppen
Scroll to Top