LISTA DIG

Välkommen att lista dig på Tudorklinikens vårdcentral

Du har rätt att själv välja vårdcentral till dig och dina barn. Det kallas att lista sig.

Lista dig hos oss på Tudorklinikens vårdcentral i Halmstad med filialer i Gullbrandstorp, Oskarström och Skummeslövsstrand.

Du har rätt att själv välja vårdcentral till dig och dina barn. Det kallas att lista sig.

  1. Enklast väljer du vårdcentral via 1177.se. Logga in på 1177.se med din e-legitimation. Klicka på Välj/ändra vårdval och följ instruktionerna. Fungerar även via din mobiltelefon.
  2. Önskar du fylla i en pappersblankett kan du lista dig genom att ladda ner och skriva ut en listningsblankett (ladda hem blankett för val av vårdenhet .pdf) och lämna den ifylld i receptionen på en av våra mottagningar.
  3. Om du inte kan skriva ut blanketten är du välkommen att hämta en listningsblankett hos oss på plats.

Upplysning till dig som vill lista dig på Tudorkliniken och bor i närheten av vår filial i Skummeslövsstrand.
För att lista dig på Tudorkliniken när du bor i Laholms kommun loggar du in på 1177.se och listar dig på Tudorkliniken Halmstad. Tyvärr ligger Tudorklinikens filial i Skummeslövsstrand inte med på listan när du väljer Laholms kommun. 

Gör så här. Besök 1177.seLogga in med din e-legitimation.  Fyll därefter i fältet Typ av vårdval med ordet vårdcentral, fältet Kommun med orten Halmstad. Avsluta med att välja Tudorkliniken Halmstad.

Varmt välkommen till Tudorklinikens vårdcentral med filialer – självklart kan du besöka vilken av våra mottagningar du önskar. Vi finns i Halmstad, Gullbrandstorp, Oskarström och Skummeslövsstrand.

Vill du läsa mer om att välja vårdcentral i Halland, klicka på länken.

Rulla till toppen
Scroll to Top