Gynekologimottagning

–Tudorklinikens gynmottagning
i Halmstad

Tidsbokning krävs. Öppettider på gynekologimottagningen
mån – tors kl 08:00 – 17:00, fre kl 08:00 – 16:00
lunchstängt mellan kl 12:00 – 13:00

Avboka din tid på 1177.se
Om du behöver avboka din tid kan du göra detta via 1177.se, här kan du också förnya dina recept. Nya regler angående uteblivna besök, se nedan.

Boka tid på telefon 035-12 15 30
Telefontid mån, tis och tors, fre kl 07:30 – 11.30.
Det är många som söker oss på telefon. Gäller ditt ärende avbokning eller förnyat recept ber vi dig i första hand hantera dina ärenden via 1177.se.

Vid akuta besvär sök Kvinnokliniken Halmstads sjukhus på telefonnummer 035-13 66 00.

Välkommen till Tudorklinikens gynekologimottagning

Tudorklinikens gynmottagning är en privat gynmottagning med vårdavtal inom gynekologi med inriktning på barnlöshet i privat regi. Vi hjälper dig som besväras av inkontinens, menstruationsstörningar och smärttillstånd i underlivet. Vi behandlar cellförändringar, bäckenbottenbesvär och oönskad graviditet upp till vecka 9 samt sjukdomar i äggstockar och livmoder. På Tudorkliniken utför vi även infertilitetsutredningar och -behandlingar.  Läs mer om våra behandlingar. Vi kan även hjälpa till vid behandlingar utomlands gällande infertilitet. Det som faller utanför vårdavtal med Region Halland sker i privat regi (läs mer om infertilitet).

Ett besök hos gynekolog kostar 300 kr eller frikort. Du bokar tid på telefon 035-12 15 30. Lämna ett meddelande så ringer vi upp dig. Din inbokade telefontid för uppringning är ungefärlig och kan variera något beroende på belastningen på mottagningen. Du bokas till den läkare som är specialist på just dina besvär. Du kan inte välja mellan manlig eller kvinnlig läkare. Tänk på att avsätta lite extra tid vid ditt besök då det kan vara förseningar.

Ring gärna 1177 för rådgivning inför ditt besök. De hjälper dig att bedöma ditt tillstånd och hänvisar dig till rätt vårdgivare.
Vid enklare gynekologiska besvär som t ex klåda, svamp, bakteriell vaginos, urinvägsinfektion börjar du med att söka till din vårdcentral.

1177.se – Logga in för att göra dina vårdärenden som t ex avboka din tid, förnya ditt recept eller läsa din journal. Här kan du även få din kallelse samt se vissa provsvar.

Ring telefonnummer 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt.

Till dig som söker för klimakteriebesvär.

Om det är första gången du besöker oss och behöver hjälp med klimakteriebesvär vill vi att du fyller i bifogat frågeformulär. Skriv ut underlaget och sätt ett kryss i den ruta som passar bäst för varje symtom. Fyll även i uppgifterna i det gråa fältet. Ta med underlaget till ditt bokade besök och lämna till din gynekolog.

Klicka på länken för att hämta formuläret (pdf-fil)

Behandlingsinformation

LICHEN SCLEROSUS

Behandlingsinformation för Lichen sclerosus som är en hudsjukdom, oftast i underlivet, som ger klåda och hudförändringar. Ladda hem behandlingsinformation, pdf.

LÅNGCYKELBEHANDLING
KOMBINERADE P-PILLER

Gäller endast p-piller med samma hormonmängd i alla piller på kartan. Fungerar ej för hormonfria p-piller.
Ladda hem behandlingsinformation, pdf

METFORMIN

Metformin är ett läkemedel som förbättrar insulinkänsligheten
i kroppen och är framtaget för behandling av diabetes typ 2. Ladda hem behandlingsinformation A5, pdf

OLJEREGIM

Oljeregim, dvs att smörja in och tvätta underlivet med olja istället för tvål och vatten.
Ladda hem behandlingsinformation, pdf

Information och nyheter

Nya regler gällande uteblivet besök samt avgift för sen om- eller avbokning.

Om du inte kan komma måste du av- eller omboka i god tid, så att någon annan kan erbjudas tiden. Gör du inte det får du betala en avgift. Vårdens resurser måste räcka till de som behöver vård. Idag är det tusentals uteblivna besök och tider som ändras så sent att ingen annan patient kan få tiden istället.

Från den 1 maj gäller: Du måste omboka eller avboka din tid senast 24 timmar innan, annars får du betala en avgift som är densamma som patientavgiften för en vuxen.

Om du uteblir från din bokade tid, utan att ha hört av dig innan, får du betala dubbel avgift. Det gäller också för dig som är under 20 år, dig som har fyllt 85 år och även om du har frikort. En faktura skickas på aktuellt belopp.

Få sms-påminnelse inför ditt besök – uppdatera ditt mobilnummer och godkänn via 1177.se.

Du kan välja att få information från sjukvården digitalt i första hand. Då kommer meddelanden från sjukvården via 1177.se, när det är möjligt. Du kan också få påminnelser om bokade besök via sms.

Klicka här för sms-påminnelse.

Tudorklinikens gynmottagning finns på 1177.se Vårdguiden.

Du kan utföra flera av dina ärenden till Tudorklinikens gynmottagning digitalt, på 1177.se, t ex när du behöver avboka din tid eller förnya dina recept. Det är många som söker oss på telefon och vi hoppas att möjligheterna på 1177.se kommer att göra det smidigare och enklare för dig.
Tudorklinikens gynmottagning Halmstad (1177.se) och Tudorklinikens gynmottagning Falkenberg (1177.se).
Rulla till toppen
Scroll to Top