Gynekologimottagning

TUDORKLINIKEN

–Tudorklinikens gynmottagning i Halmstad

Gynekologer, barnmorska och uroterapeut.

Tidsbokning krävs. Öppettider på gynekologimottagningen
mån – tors kl 08:00 – 16:00, fre kl 08:00 – 15:00
lunchstängt mellan kl 12:00 – 13:00

Av- och omboka din tid på 1177.se
Om du behöver av- eller omboka din tid kan du göra detta via Vårdguidens e-tjänster. Här kan du också förnya dina recept och ställa en fråga så kontaktar vi dig åter.

Boka tid på telefon 035-12 15 30
Telefontid mån – fre kl 08:00 – 16:00.
Det är många som söker oss på telefon. Gäller ditt ärende ombokning, avbokning eller förnyat recept ber vi dig i första hand hantera dina ärenden via 1177.se.

Vid akuta besvär sök Kvinnokliniken Halmstads sjukhus på telefonnummer 035-13 66 00.

Välkommen till Tudorklinikens gynekologimottagning

Tudorklinikens gynmottagning fyller i år 20 år (!) och är en privat gynmottagning med vårdavtal inom gynekologi med inriktning på barnlöshet i privat regi. Vi hjälper dig som besväras av inkontinens, menstruationsstörningar och smärttillstånd i underlivet. Vi behandlar cellförändringar, bäckenbottenbesvär och oönskad graviditet upp till vecka 9 samt sjukdomar i äggstockar och livmoder. Vi har även en uroterapeut för dig som har besvär med urininkontinens eller svårigheter att tömma blåsan samt en barnmorska som bl a erbjuder preventivmedelsrådgivning. På Tudorkliniken utför vi även infertilitetsutredningar och -behandlingar.  Läs mer om våra behandlingar.

Vi kan även hjälpa till vid behandlingar utomlands gällande infertilitet. Det som faller utanför vårdavtal med Region Halland sker i privat regi (läs mer om infertilitet).

Du bokar tid på telefon 035-12 15 30. Lämna ett meddelande så ringer vi upp dig. Din inbokade telefontid för uppringning är ungefärlig och kan variera något beroende på belastningen på mottagningen.

Tudorklinikens gynmottagning finns på 1177.se Vårdguiden.

Sedan i oktober kan du utföra flera av dina ärenden till Tudorklinikens gynmottagning digitalt, på 1177.se Vårdguiden. Om du t ex behöver av- eller omboka din tid kan du göra detta via Vårdguidens e-tjänster. Här kan du också förnya dina recept och ställa en fråga så kontaktar vi dig åter. Du kan ännu inte själv boka din tid på 1177.se utan ringer då som vanligt 035-12 15 30. Det är många som söker oss på telefon och vi hoppas att möjligheterna på 1177.se kommer att göra det smidigare och enklare för dig.
Tudorklinikens gynmottagning Halmstad (1177.se), Tudorklinikens barnmorskemottagning (1177.se) och Tudorklinikens gynmottagning Falkenberg (1177.se).

Tudorklinikens uroterapimottagning har tillfälligt stängt.

Utbudet på Tudorklinikens specialistmottagningar

Scroll to Top