Hudmottagning

Remiss, för att komma till oss på hudmottagningen krävs en remiss alternativt att du skriver en så kallad egen remiss (läs mer nedan).

Boka tid på telefon 035-260 61 44 
mån-tors kl 10.30-11.30 – 13.30-15.30
fre kl 9.00-11.30.

Av- och omboka din tid på 1177.se
Om du behöver av- eller omboka din tid kan du göra detta via Vårdguidens e-tjänster 1177.se. Här kan du också bland annat förnya dina recept och ställa en fråga så kontaktar vi dig.

Öppettider på Hudmottagningen i Halmstad
Mån-tors 08:00 – 17:00, lunchstängt 12:00 – 13:00
fre 08.00-14.00.

Välkommen till Tudorklinikens Hudmottagning

Tudorklinikens Hudmottagning är ansluten till Region Halland och ingår i vårdvalet men vi erbjuder också vård för dig som har en privatsjukförsäkring eller betalar din vård själv. Vår specialistläkare Ana Maria Herdy och hennes vårdteam bedömer och behandlar dig som behöver specialistvård. Viktigt, för att få komma till oss på hudmottagningen behöver du först få en bedömning av en läkare på vårdcentralen. Du kan också lämna in en egen vårdbegäran, en så kallad egen remiss som du hittar på 1177.se Vårdguidens e-tjänster.

När du kommer till oss anmäler du dig i receptionen. Kom gärna i god tid, då det kan vara kö. Visa alltid legitimation och eventuellt högkostnadskort eller frikort. 
Patientavgift inom specialistvården är 300 kr. 

Hudmottagningen finns för dig
-som har fått en remiss alternativt skrivit en egen remiss
-som har en egen sjukvårdsförsäkring eller betalar din vård själv
-som önskar hjälp med estetiska hudproblem

Vi hjälper dig bl a med acne, eksem, follikulit, håravfall, klåda, psoriasis, urtikaria, rosacea, vitiligo, hudtumörer, leverfläckar, pigmentfläckar, solfläckar och vårtor. Läs mer om hudsjukdomar och hudförändringar

Utbudet på specialistmottagningen i Halmstad

Bildgalleri