Besök vårdcentralen online -i ett videobesök, hemifrån.

Många besök till vårdcentralen kan göras hemifrån. Besök våra läkare i ett videobesök.

För dig som till exempel har bihålebesvär, diarré, förkylning, förstoppning, halsbränna, hosta, hudutslag, huvudvärk, influensa, klåda, mensvärk, migrän, munsår, nästäppa, ont i halsen, pollenallergi, röda ögon, urinvägsbesvär, åksjuka eller återbesök eller behöver en förnyelse av recept.

Så här bokar du ditt videobesök.

1. Ring 035-22 75 23 och boka ett videobesök till någon av våra läkare. Om det är svårt att komma fram på telefon kan du lämna ett meddelande via 1177 så bokar vi in dig för ett digitalt besök. Du får en bekräftelse via sms med en länk i vilken du loggar in några minuter innan avtalat besök (likt nedan).

2. Efter bokningen får du ett bekräftelse-sms med en länk och instruktioner.

3. Klicka på länken fem minuter innan ditt möte beräknas starta och verifiera dig med ditt bank-ID.

4. Du placeras därefter i det digitala väntrummet och inom kort påbörjas videomötet. 

Om ruta för godkännande av kamera och mikrofon kommer upp på skärmen inför mötet ska du godkänna dem. Det finns även en chatfunktion om något i samtalet behöver förtydligas.

Patientavgiften. Efter genomfört besök skickar vi en faktura på patientavgiften, med fördel skickas den digitalt så uppge din e-postadress. Patientavgift och regler är den samma som för ett vanligt besök och innebär att frikort och högkostnadsskydd gäller samt att avgift utgår för uteblivet besök.

Vi ses digitalt.
Hälsningar Tudorkliniken.

Scroll to Top