Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Du kommer ingå i ett team med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning, lättakut och provtagningsmottagning. På vårdcentralen arbetar även fysioterapeuter, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Tre äldreboende i området är knutna till vårdcentralen.

Som sjuksköterska kommer du att arbeta på vårdcentralen i Halmstad och på våra filialer i Gullbrandstorp, Oskarström och Skummeslövsstrand med uppgifter som telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Det är ett självständigt arbete och vi behöver dig som är bra på att göra bedömningar, är självgående och trygg i att ta egna beslut. 

Tudorklinikens vårdcentral har cirka 8 000 listade patienter. Du har precis som vi ett stort engagemang och ansvarskänsla för både patienter och medarbetare. Dina framtida kollegor hoppas dessutom att du är nyfiken på att lära dig nya saker, flexibel och att du har en god kommunikativ förmåga samt är enkel att samarbeta med och kommer att bidra till ett trivsamt arbetsklimat. Stor vikt kommer läggs vid personlig lämplighet.

Krav. Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.

Meriterande: Erfarenhet inom primärvård samt kunskap i journalsystem VAS.

Språk: Goda kunskaper i det svenska språket – i såväl tal som skrift

Arbetstid. Tudorklinikens vårdcentral har öppet måndag – fredag 08.00–17.00.

Arbetsplats. Tudorklinikens vårdcentral med tillhörande filialer.

Arbetsplats. Tudorklinikens vårdcentral med tillhörande filialer.

Din ansökan skickar du till [email protected]. Ange referens: sjuksköterska. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare och verksamhetschef Irena Ceke, [email protected].

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Varmt välkommen med din ansökan.

Rulla till toppen