Vi söker en ny ST-läkare till Tudorklinikens vårdcentral

Som ST-läkare i allmänmedicin erbjuder vi dig ett varierande arbete med personlig handledning och goda möjligheter att konsultera och utbyta erfarenheter kring arbetssätt och medicinska metoder med våra specialistläkare på mottagningen. Du kommer att arbeta med utredningar, kontroller av kroniska sjukdomar och mycket annat både självständigt och i team med övriga medarbetare och stödfunktioner, samt få ta del av den kunskapsbank och det engagemang som finns här.

Tillsammans med din handledare och en studierektor lägger vi upp en individuell studieplan i linje med kraven i Socialstyrelsens målbeskrivning för ST-tjänstgöring. Vi ser så klart att du har ett stort intresse för allmänmedicin, att du har svensk läkarlegitimation och vi uppmuntrar egen kontinuerlig fortbildning.

Du är noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande och sätter patienten först och har ett helhetsperspektiv i varje möte med patienten.

Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en av dina styrkor är att du kan engagera och inspirera dina medarbetare. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. Det är viktigt att du kan kommunicera med våra patienter, anhöriga och kollegor och dina språkkunskaper motsvarar en dokumenterad C1 nivå i det svenska språket.

Meriterande. Erfarenhet av arbete vid en vårdcentral och kunskap i journalsystemet VAS.

Start. Enligt överenskommelse.

Omfattning. Heltid.

Anställning. Specialisttjänstgöringen genomförs inom ramen för en tillsvidareanställning som ST-läkare.

Arbetstid. Tudorklinikens vårdcentral har öppet måndag – fredag 08.00–17.00.

Arbetsplats. Tudorklinikens vårdcentral med tillhörande filialer.

Intresserad. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare och verksamhetschef Irena Ceke, [email protected].

Andra lediga jobb

Andra lediga jobb

Nyheter Jobb

Vi söker psykolog till Tudorklinikens vårdcentral

Tudorklinikens vårdcentral söker dig som är legitimerad psykolog och som har arbetat med bedömning och...
Läs mer...
Rulla till toppen
Scroll to Top